Om Oss

QSR Consulting AB

Vi är QSR Consulting AB och jobbar med utbildningar och säkerhet. Vi hjälper er gärna med en riskinventering för att klargöra era utbildningsbehov och vi erbjuder helhetslösning för att få en bättre ekonomi, säkrare arbete på arbetsplatsen. Om våra utbildningar kan du läsa mer på qsrconsulting.se.

QSR Consulting AB startades 2014 med en vision att alla har rätt att komma hem från jobbet! Vår affärsidé är att erbjuda svensk industri kostnadseffektiva utbildningar och vår digitala lösning (IKID) på daglig tillsyn, säkrad plats och utbildningsbevis.

Anders Bergman

Anders Bergman

VD, Utbildare

Anders Bergman

VD, Utbildare

Anders ansvarar för utbildningar samt IKID tjänsten på QSR.

Han erbjuder er gärna med "Mitt Ansvar" i seminarium så att ni kan planera utbildningar för era anställda. Och för att veta mer om rättigheter och skyldigheter.

Vänd er till Anders när ni har frågor om våra utbildningar eller om ni vill veta mer om vår digitala lösning IKID. Den digitala lösningen som kan hjälpa  arbetsledare och chefer att underlätta deras vardag.

Alexander Blomberg

Utvecklare

Alexander utvecklar och uppdaterar IKID systemet. Han kan presentera IKID och hjälper gärna med registreringen.

Vänd er till Alexander när ni har bestämt er för att testa IKID eller om ni behöver tekniskt hjälp.

Alexander Blomberg

Alexander Blomberg

Utvecklare
Ingrid Bergman

Ingrid Bergman

Administratör

Ingrid Bergman

Administratör

Ingrid jobbar på vårt kontor och sysslar med administrativa uppgifter. Hon håller kontakt dagligen med nya & befintliga kunder.

Vänd er till Ingrid när ni har frågor om utbildningar, priser, fakturering eller ni har förlorat utbildningsbevis.